header image

УСЛУГИ

УСЛУГИ

Проектиране и поръчка на мебели


Помощ при проектиране и поръчка на мебели

Съвременните технологии ни дават възможност за реализация на индивидуални проекти с уникален дизайн. Използването на иновационни технологии, обков, механизми и материалии от водещи в бранша фирми са гаранция за качество.
 
Проектиране. Правилното зониране и разпределение на отделните модули в помещението ще ви гарантират хармония, комфорт и функционалност при боравенето с тях.
 
Механизми. Новите системи позволяват удобство и лекота на движенията при използването им. BLUMOTION – възможност за меко и безшумно затваряне. SERVO-DRIVE – електрическа система подпомагаща отварянето с лек натиск на фронталните елементи. AVENTOS – лекотата на действие при обслужване на горните шкафове, плавното и безшумно затваряне, позиционирането и елегантният им дизайн ще ви впечатлят и задоволят изискванията ви. TANDEMBOX - елементи за вграждане... Многообразието на предлаганите механизми способства за комфорт  и дълъг експлоатационен живот съобразен с индивидуалните нужди на  клиента.
 
Материали. Реализирането на качествени мебели е възможно благодарение на използването на най-съвременни и качествени материали от водещите европейски производители EGGER, WODEGO, SALEX, BUCHINA, SALICE и др. Богатата гама от цветове, материали и покрития способстват за осъществяването на креативните идеи на мебелно студио FORMICA.
 
Монтаж. Прецизната изработка на мебелите се гарантира от безупречната и отговорна работа на екипа във всеки етап – от идеята до монтажа.

  
  
 

Недвижими имоти 2024 от IBG Property © all rights reserved US

ПРОДАЙТЕ С НАС